Personvernerklæring

Publisert 13. juni 2016, oppdatert 8. desember 2021

Ansvar

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse og Udir er ansvarlige for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av delrett.no.

Søk

Delrett.no lagrer informasjon om hvilke søkeord som skrives inn i internsøket. Formålet med et er å gjøre nettsiden bedre ved at vi ser hvilke søkeord som gir treff, hvilke søkeord som ikke gir treff og hvilke søkeresultater som blir klikket på.

Sende inn spørsmål

Brukere kan sende inn spørsmål til delrett.no. Brukere må da fylle ut følgende personlige data:

  • Navn
  • E-post

Webanalyse

Vi benytter statistikk for å analysere bruken av nettstedet delrett.no for å forbedre nettstedet og rette opp feil. Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy. Det gir oss informasjon om hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes mest, hvilke nettlesere som brukes, hvor lenge besøket varer, hvor i landet brukerne befinner seg med mer.  Opplysningene brukes ikke til å identifisere enkeltpersoner.

Var denne artikkelen nyttig for deg?

De fleste sidene på delrett.no har funksjonen ”Var denne artikkelen nyttig for deg?”. Den lagrer informasjon om dato for innsendt kommentar, og hvilken side meldingen er sendt fra. Informasjonen benyttes kun til å utbedre tjenesten.

Eksterne lenker

Lenker på delrett.no kan sende deg til eksterne nettsteder med andre regler for personvern enn det som gjelder på delrett.no